Tığ işi Kız Çocuk Patikleri ve Şeması-Kızımın Patikleri..

by - Aralık 07, 2012


Merhabalar...
Geçenlerde şemasını ve resimli anlatımını yayınladığım bir patik modelini örmeye karar verdim.. Kurbağamın ipini almayı unuttuğum gün bir tekini örmüştüm..Dün de diğer tekini ördüm..
Şemadan sayılarını çıkarıp yazdım ama patiğin diğer tekini örerken ne yaptıysam bir türlü sayılarını tutturamadım.. Bu yüzden çarpık sayılarımı sizinle paylaşamayacağım :))
Ama şemayı yeniden paylaşabilirim, olur da yanlış örerseniz kabahatin bende değil şemada olduğunu düşünmenizi isterim  :)))

Orjinalinde patiğin üzerinde kurdele ile çok hoş bir yıldız çiçeği yapmışlar,yani benim kanımca yıldız çiçeği :) kurdeleciler doğrusunu siz bilirsiniz tabiki.. Dün iş yerimden çıkarayak hemen nette resimli anlatılışı var mı diye bakındım,sağolsun bir arkadaşımız kare kare resimlemiş yapılışını..şıp diye anladım ve evde uyguladım.. Güzel oldu,ben beğendim,ama kurdele işi zor iş gerçekten bunu da öğrenmiş oldum.. Ben affına sığınarak arkadaşımın linkini paylaşmak istiyorum burdan Tijeence ..
Sonuç itibariyle işte patiklerimiz..




Unutmadan şemadaki sayılar 7 yaşındaki kızımın ayağına göre azcık daha büyük bir patik çıkardı.. İpim Anchor Truva ve 2,5 no tığ ile ördüm.. Bilemiyorum belki daha kalın bir tığ ile 36-37 numara ayağa göre bir patik de yapılabilir..
Tekrar görüşmek üzere efenim sağlıcakla ve örgüyle kalın ...



Benzer Yayınlar

4 yorum

  1. Benimki de böyle oldu. Bir ördüğüm diğerini tutmuyor. Saydığım halde yinede farklı çıkıyor. Bunun bence püf noktası aynı modeli devamlı yapmak.
    Bir tane küçük başladım. Sanki daha düzgün...
    SEVGİLER:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle aynı modeli örüp kendi tarifimizi çıkarmamız gerekiyor sanırım..

      Sil
  2. Katılıyorum.Bu şemadan bir şey çıkaramıyoru

    YanıtlaSil