Kızıma Ördüğüm Küçük Amigurumi Bebek

by - Eylül 15, 2014

Merhabalar...
Yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını dileyerek başlamak istiyorum..
Bu yıl 3.sınıfa başlayan kızım ve anaokuluna devam eden oğlumla birlikte biz de bir koşuşturmacaya girdik,hayırlısı.. Bir yılın programı diğer yıl ile aynı olmayan bir dönemdeyiz,çok zor işimiz.. Çocuklarımıza da zor.. Bu yıl anaokullarında tam günü kaldırmaları beni çok düşündürdü,kulüp adı altında öğleden sonraya devam etmeleri kurtardı bizi şimdilik.. ama kendimi 'ne gerek vardı' demekten alıkoyamıyorum.. Bir bildikleri vardır mantığı saçma... Hiçbirşey bilmiyor ve eğitim öğretim ile uğraşıp duruyorlar..
Veli yakınmasının akabinde sizi sonunda bitirebildiğim küçük hanım ile tanıştırayım..
Henüz kızım bir isim koymadığı için kendisine şimdilik küçük hanım..
Daha önce elbiselerinin instagram hesabımda yayınlamıştım.. Çok fazla uğraşamadım fotoğraf çekmek için, pazar günü malum temizlik,ütü vs.. Kızım bolca kombin yapar artık.. Elimde şuan bir kıyafeti daha var bitmek üzere olan onu da artık bakalım ne zaman fotoğraflayabilirim :)




Küçük bir kız çokça elbise ve sonun da mutlu bir yavrucak :)))

Bu arada prenses elbisesi dışındaki elbiselerini Nako Pırlanta ile ördüm.. Prenses elbisesi ise Alize Cotton Gold ile ördüm.Hepsinde 2,5 no tığ kullandım. Bu konularda çokça soru geldiği için belirtmek istedim :)

Mutlu bir hafta diliyorum hepinize...
Sevgiler...

Benzer Yayınlar

15 yorum

  1. çok güzel olmuş , ellerinize sağlık

    miniklerede başarı dolu bir öğretim yıllı diliyorum

    YanıtlaSil
  2. Oncelikle kuzularimiz icin hayirli olsun iyi insanlarla karsilastirsin kucuk hanim cok guzel olmus elbiseleri muhtesem cok iyi fikir kombinler hsrika canim ellerine saglik

    YanıtlaSil
  3. Hayırlı, uğurlu olsun. Başarılı bir yıl olsun ufaklar için :) Ayrıca bu bebekler çok tatlı ama yaa :) Ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  4. ellerine sağlık balım harika olmuş hepsi birbirinden güzeller... :)

    YanıtlaSil
  5. ÇOK ÇOK GÜZEL OLMUŞ ELİNİZE SAĞLIK BAYILDIM:)

    YanıtlaSil
  6. Is this pattern available please it's lovely

    YanıtlaSil
  7. Bayıldım. Maşa'Allah çok yeteneklisiniz! Benim kızımda üçüncü sınıfta. Bütün çocuklara okulda başarılar dilerim. Kızım benden böyle kıyafetli bir bebek istedi ama yapmaya cesaretim yok. Bu konuda pek becerik değilim...daha yeni yeni öğreniyorum. Sizin sayfayı zevkle takip ediyorum. Acaba bu bebeğin yapılışı varmı? Zor görünsede kızıma benden güzel bir hatıra olsun, kısmet olursa, ilerde çocuklarına versin diye yapmak istiyorum inşa'Allah :)

    YanıtlaSil
  8. Çok güzel olmuş elleriniZe sağlık pattern mevcutmu

    YanıtlaSil