Motifli Cüzdan-Crochet Wallet

by - Haziran 25, 2015


Merhabalar Dostlar..
Bu aralar motiflerle aram pek iyi.. Pinterest'te bakınırken motifli bir cüzdan modeli gördüm. Aaaa neden ben de yapmayayım ki dedim :)
Yapılacaklar listem kabarık aslında ama bunu aralara sıkıştırıp başladım. En sevdiğim papatyalı motif ile yaptım tabiiki :) Arkasını önünü farklı renk motiflerle çalıştım.

4 motif ve birkaç sıra da etrafını yapınca dış kısım bitiverdi. İçine de cüzdanlarıma yaptığım astardan yapıp en son el dikişi ile diktim. Fermuar ucunu da tahta boncuklarla süsledim. İşte cici bir cüzdan çıktı ortaya.

 Havalar hep kapalı burada fotoğraflarım çok istediğim gibi çıkmıyor.Renkleri çok daha güzel bu ipliğin aslında. İnşallah bol güneşli günler gelince bol bol güzel fotoğraflar çekerim..

Hepinize mutlu günler diliyorum..
Sevgiler...

Benzer Yayınlar

19 yorum

  1. çok güzel çok :) benimde yapılacak işler listemin bir yerlerinde yerini aldı ama bakalım ne zamana kısmet olacak ellerine emeklerine sağlık balım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canımmm,yaparsın sen bilirim :)

      Sil
  2. ayyy çok sevdim bunu ben :)) ben de yapmalıyım hemen. Ah sorma o yapılacaklar listesi bitmiyor,bak işte biri bitse bir başlıyor hep kabarık hep kabarık :)) Emeğine sağlık,fikir için teşekkürler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Sehercim.. Listeden bir madde eksilttim ama yeni maddeler hep ekleniyor,listesi kabarık olanlara yeni bir madde daha :)))

      Sil
  3. Demetcigim senin listenden hep boyle guzel isler cikiyor, bloguna her ugradigimda benim de zaten hic bir zaman tamamlayamadigim listeme yeni maddeler ekleniyor. Ellerine saglik, guzel fikirler icin tesekkurler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim çok teşekkür ederim,cümlelerin de senin gibi naif..O listeler hiç tamamlanmasın iyisi mi,yoksa biz boş boş duramayız inanki :) Çok öpüyorum seni..

      Sil
  4. Harika olmuş ellerinize sağlık canım.

    YanıtlaSil
  5. Harika olmuş gerçekten ,süper fikir kalmış iplerden bu tarz motiflerle cüzdan yapıp sevdiklerimize hediye edebiliriz.Ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim ,evet iplikleri değerlendirmek de güzel fikir :)

      Sil
  6. Merhabaa blogunu yeni keşfediyorum keşke daha önce kesfetseymisim ! :) ne kadar güzel şeyler paylaşıyorsunuz siz öyle bayildim :) bende bloguma beklerim http://fundanndunyasi.blogspot.com.tr/?m=0

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz:) Çok teşekkür ederim,tabiiki gelirim,sevgiler..

      Sil
  7. gerçekten bayıldım ellerinize sağlık harika olmuş...

    YanıtlaSil
  8. Merhaba! Nasıl olduda sayfanızla bu kadar geç tanıştım bilmiyorum. O kadar güzel işler çıkartmışsınız ki hayran kaldım. Ellerinize sağlık ve paylaştığınız için çok teşekkürler.
    Sevgiler.
    http://sweetelishome.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz,geç olasa da gelmişsiniz,ne iyi etmişsiniz:) Sevgiler..

      Sil
  9. çok güzel bir blogunuz var ve çok güzel işler çıkarmışsınız...bu cüzdanı ilk fırsatta denicem.Bende bu motifleri çok seviyorum.

    YanıtlaSil