Motifli Tığ İşi Kırlent ve Amigurumi Ayıcık-Flower Square and Amigurumi Bear

by - Mayıs 25, 2015



Merhabalar Dostlar..
Bugünlerde cicili bicili motifler örme peşindeyim..
İlk ördüğüm papatyalı motifler ile acemi işi bir kırlent kılıfı yaptım.
Her zamanki gibi renkleri biraraya getirme işi zihnimi epeyce yordu :)
Motif çok kolay,ben anlatımını ayrıca paylaşmıyorum sizinle çünkü bu motifi Color'n Cream blogunun sahibi hanımefendi resimlerle çok güzel anlatmış.Buradan anlatımına ulaşabilirsiniz. Motiflerin nasıl birleştirildiğini yine başka bir yazısında resimlemiş,ona da buradan ulaşabilirsiniz. Motiflerine kullandığı renklere bayıldım. Eminim siz de çok beğeneceksiniz..



Bu arada bu motiflerle ben kırlent kılıfı yaptım sizler battaniye çanta,koltuk şalı vb işleriniz içinde kullanabilirsiniz. İplik olarak cotton iplikler veya ince tığlık merserize iplikleri kullanabilirsiniz.

Ayıcığım arada kaynamasın :) Onu da kırlentlleri ördüğüm Gazzal Cotton Baby iplik ile ördüm. Minicik bir ayıcık oldu. Tarifi ücretli olduğu için malesef paylaşamıyorum..
Mutlu bir hafta diliyorum hepinize..
Sevgiler...

Benzer Yayınlar

7 yorum

  1. Kırlentte, ayıcık da çok güzel Demetçiğim, ellerine sağlık. Ben de bu aralar böyle motifli tığ işlerine takmış durumdayım, küçük motifler hemen örülüp bitiyor, ara ara örülüp birikenler birleşince hele de böyle rengarenk çok güzel oluyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım benim.. evet çabucak örülmesi çok güzel kesinlikle :D Senin motifleri merakla bekliyorum..

      Sil
  2. Beautiful colors.
    Greetings, Wendy

    YanıtlaSil
  3. Your pillow is so beautiful. I love the colors. I'd like to invite you to share your projects on The Inspiration Board at my blog homework. I've been hosting my party for over 4 years and it's going strong. I would love for you to add me to your link party list. http://www.carolynshomework.com/2015/05/the-inspiration-board-creative-party_26.html
    carolyn : homework

    YanıtlaSil
  4. Elinize sağlık, çok güzel olmuşlar.
    Acaba hangi yünü kullandığınızı öğrenebilir miyim?
    Teşekkürler.

    YanıtlaSil